LOI Kidzz: van jongs af aan meer uit je leven halen!

LOI Kidzz is de nieuwe leuke en hippe manier voor kinderen om meer te leren naast hun school, of om extra les te krijgen om zo beter mee te kunnen komen op school. Dankzij LOI Kidzz leren ze (nieuwe) vakken op een leuke en leerzame, speelse manier. Deze pedagogisch verantwoorde en door professionals ontwikkelde leermethode is zo opgebouwd, dat kinderen nauwelijks doorhebben dat ze aan het leren zijn, terwijl ze zich een nieuwe taal of ander vak eigen maken. Dat is de kracht van LOI Kidzz!

LOI Kidzz heeft verschillende pedagogisch verantwoorde lesprogramma’s die zo zijn opgebouwd, dat kinderen spelenderwijs leren. Zo zijn er bijvoorbeeld spelletjes waarbij kinderen Engels of Spaans kunnen leren, zodat ze een achterstand kunnen omzetten in een voorsprong in de klas en in no time zich de taal helemaal eigen maken dankzij LOI Kidzz. Maar dat is niet het enige dat LOI Kidzz te bieden heeft. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cursus snel en foutloos typen, een skill die in deze tijden waarop alles op de computer gebeurt eigenlijk onmisbaar is geworden? Ook die cursus kun je voor je kind vinden bij LOI Kidzz! Net als de cursus webdesign, om het creatieve in je kind naar boven te halen en verder te ontwikkelen. En dat is niet alles wat je kunt vinden bij LOI Kidzz.

LOI Kidzz biedt namelijk ook speciale cursussen waarmee kinderen een eventuele achterstand in groep 7 of groep 8 kunnen inhalen. Dankzij een ingenieuze lesmethode kan op die manier een kind dat zich onzeker voelt en slecht meekomt op school worden omgetoverd in een kind dat weer helemaal gelijk loopt met zijn of haar leeftijdsgenootjes en gelukkiger is. Dus ben je op zoek naar een mooie uitdaging en kans op verdere ontwikkeling van je kind? Kijk eens bij het ruime aanbod van LOI Kidzz op bestethuisstudie.nl!